Middagen är serverad

Hejsan ho! Har käkat middag just, pasta å nått annat:) ska se idol snart och visste ni att Molly som är med känner jag;) så rösta på henne! Kram


HOME!

kom hem vid 11 och ska ta en snabb dusch nu, sen ska jag laga lunch åt mig och pappa, blir kyckling gryta och ris, mumms! Vad äter ni själva till lunch, något gott? hare bra! :)

Natti

Nu ska jag läsa nåt kapitel sen blir det dejt med kudden, godnatt!


Åtta mål i magen.

Godkväll, vad gör ni? Jag sitter och kollar på tv och ska plugga lite. Har just ätit upp dagens sista mål, har dubbelmellis så hade youghurt med flingor och så macka, muy gott! Nu ska jag fortsätta med min spanska. Skriver kanske godnatt senare, kraam!


Mysig torsdag!

Har kommit hem från matchen nu, såg första halvlek bara sen åkte jag hem för att inte missa idol ;) så just nu

Mjukisar+idol=supermysig torsdag! :)


Dagens outfit:)

Det här har jag på mig idag, men ska byta till sköna mjukisar sen innan idol,:)


Middag klar!

Hejsan, bloggar från den nya appen nu så kommer troligen bli många fler inlägg nu, bra va? Men nu behöver jag tips från er vad jag ska blogga om så släng in en kommentar! Ska lägga upp en dagens outfit nu, sen om ett tag drar jag nog iväg på match, vi hörs!


Top model!

Sitter och kollar på top model nu, vad gör ni?


-

hemma igen, tror mattegrejen gick bra! nu ska jag typ chilla, kanske kolla top modell om ca halvtimmen, kram!

lunchrast @ home

hejsan, sitter hemma nu, fast åt lunch i skolan;) egentligen får jag bara äta två gånger där får min läkare men ja den här veckan har de blivitr 3 ;) Ska tillbaka till skolan sen får att göra en mattegrej men nu har klassen idrott så du gick jag hem. Blir väl idol som standard ikväll, kanske drar och tittar på en match oxå, vi hörs! :)
Kram!

-

Hejsan träffade min gamla kompis idag och vi snackade sjukt mycket! Älskar att träffa folk som inte vet att jag är sjuk, de uppfattar mig inte som sjuk och då kan jag vara helt normal, nån som känner likadant? Ska typ plugga nåt eller nu, inget liv ja vet men har typ mattetest imorrn, sjukt onödigt enligt mig, vi hörs då. Kram!

Lunch

Hejsan hoppas ni har det bra. Själv har jag just ätit lunch som jag lagade helt själv, blev wok med ris :) älskaar! Kanske ska träffa en kompis sen men vi kan inte bestäma vart vi ska ses så.. men hoppas vi träffas iaf! Nu ska jag gå och plugga lite mer, vi hörs!

Godmorgon

Idag ska jag bara vara hemma för att vi har idrottsdag i skolan idag, ändå skönt på ett sätt. Har tagit en varm mysig dusch efter frukost och nu ska jag plugga lite, sen ska jag så småningom laga lunch själv, får se vad de blir. SEn senare idag kasnke jag ska träffa en gammal dagiskompis, vi hörs senare idag:)

Juste har nån hört om den här blogg.se appen, funkar den? kasnke tänkte pröva, kram!

Sleep tight

Godkväll. Har softat framför idol och house idag, känns som tvn tar över mitt liv mer och mer. Imorrn har vi friluftdag i skolan men ja vet inte om jag ska me, kommer ju ändå bara stå där så tror jag stannar hemma oh pluggar lite istället. NU ska jag läsa lite och sen ska jag så småningom krypa ner i min mysiiga säng och sova:) vad har ni gjort idag? Kram

hej!

Har kommit hem från SCÄ för ett tag sen. Vägningen jag jättebra och är hur lättad som helst nu. Ska ta en promenad och andas lite frsk luft nu, vi hörs:)

Måndag

hejsan! ikväll har jag slappat framför idol och svenska hollywwod fruar :) kan inte sluta garva åt tjejen som tror hennes dotter är bra på att sjunga, nån mer som har sett de? Imorrn ska jag till skolan vid 9.20 och ska gå till 14 sen blir det av mot SCÄ för vägning, vi hörs imorrn kram!

afternoon

Hejhej, kollar på modelljakten och pluggar nu, chill eller vad? om nån timme är det dinnertime, undra vad de blir? hoppas de är gott iaf! :)

Hemma!

Hemma nu efter en dag i skolan, imorgon ska jag till SCÄs mobila team för vägning på eftermidda, döö!

TÅRTA!

jag skär upp min fina lilla hembakta hello kitty tårta :)

Morning.

Hejsan alla glada människor! Ska dra iväg på match snart efter ännu en underbar frukost, när jag kommer hem ska jag lägga upp bilden men hinner inte nu, vi hörs!

Kvällen

GOdkväll! Dagen har rullat på och jag har inte gjort mycket, när jag tänker tillbaka på vad jag brukade göra på helgerna när jag var frisk kommer jag inte på nåt, det är jättejobbigt lixom vill komma ihåg vad jag brukade göra när jag mådde bra. Har iallafall ätit grillat idag, mums! Förlåt oxå för jag inte lagt upp bilden idag men förhoppningsvis kommer den imorrn. Nu ska jag kolla klart på milan matchen, hörs imorrn!
Kram

mellis

sitter här framför datan och tuggar i mig mitt mellis, har  arit och kollat på min lillasystersmatch nu på morgonen, de vann med 4-0 :) Jag ska försöka lägga upp en bild på tårtan senare idag när jag får tillgång till att ladda upp bilderna från kameran, så länge får ni ha det bra! Förresten, vad ska ni hitta på denna soliga lördag?
Kram!

Godmorgon!

Solen skiner, helgen är här, och snart är det dags för en mumsig frukost :) Jag älskaar verkligen min frukost så det ska bli underbart! Ska gå ner och börja fixa den lite nu, vi hörs senare, kram!

Kväll

Hejsan, har inte hunnit uppdatera under kvällen för ha varit i full gång med att hjälpa till på min lillasysters tjejmiddag:D Den blev iaf jättebra och de åt min hellokittytårta som ja hade bakat till dem, ni får nog se en bild på den imorrn ;) Nu ska jag läsa lite innan jag somnar, är skiit trött, godnatt så hörs vi imorrn:)
Kram!

BAKA BAKA LITEN KAKA!

Nu är jag hemma igen från skolan, gick väldigt lite idag eftersom jag hade möte med mobila imorse oxå. Nu ska jag iallafall baka 2 st tårtor till min lillasysters fest ikväll, jag ska försöka fotta så ni kan få se bilder sen:) Igår bakade jag oxå kakor tills idag, älskar att baka, synd att jag inte vågar äta än men de kommer väl hoppas jag! Vi hörs sen kram!

Frulle:-D

Godmorgon, nu ska jag äta frukost, det är mitt absoluta favoritmål om dagen, har ni något favoritmål, vilket isåfall? Kram

Hjälp!

Vad vill ni att jag ska blogga om, blir så mycket roligare om ni kommer med något förslag. Så ta en liten sekund och släng in en kommentar, själv ska jag hoppa in  dushen nu får att döda tid, kram!

halvdag,

Nu har jag gått min halva dag i skolan, kom hem och käka lunch och nu ska jag och pappa åka iväg och handla. Ni som läser min blogg, går ni halvdagar i skolan eller går ni full tid? hur länge dröjde de innan ni fick börja gå på full tid igen? De här riktar sig ju såklart till de som är sjuka, men det fattar ni nog. Ska dra nu iaf, vi ses!

godnatt, snart iaf.

Godkväll. Matchen slutade 2-0 med vinst, jippi! Längtar verkligen tillbaka till fotbollen när jag ser dem spela men får se om jag någonsin kan koma tillbaka:( Nu ska jag plugga lite mer innan jag somnar, hoppas ni drömmer sött, kram!

Onsdag


Dagen har rullat på som alla andra, men hade ju no-prov idag och de kändes som om de gick superbra! Har precis ätit middag och snart ska jag nog åka och kolla på match, men har prov imorrn oxå så måste råplugga idag igen,,,men sen är det snart helg, skönt, längtar ni till helgen eller ska ni hitta på nåt specielt ? 

Kram

Hemma för lunch!

god middag! Just nu sitter jag hemma för att äta lite lunch snart. Några dagar i veckan äter jag i skolan och nåra hemma så. Skolfotot gick bra hoppas jag, slapp iaf sitta så. Egentligen ska jag inte mer till skolan på onsdagar men idag har vi no-prov så ska vara med på de, men de börjar vid typ 14 så har lång lunch:) Nu ska jag ner och plugga lite innan maten, vi hörs! :)

Kram!

school!

Drar mot skolan nu, skolfoto om nån timme, hoppas jag inte behöver sitta för dåkommer hela skolan kunna se hur smal jag är sen, vill inte bli pratad om! Men nu måste jag dra, skriver sen:)

Kram!

Tuesday afternoon

hejhej! Sitter uppe vid datorn och kollar runt lite på facebook och så, om ni vill lägga till mig som vän så släng in en kommentar i inlägget. Var ju i skolan idag, var awesome! Körde volley kick på rasten och typ ja. Lunchen var en jättegod kött fryta med ris, mums. SEn gick ja hem vid 14 och vid halv fyra kom mobila teamet hit för ett möte. Vi pratade inte om så mycket, bestämde mest nya tider å så, ja kommer åka in dit och väga mig 1 gång i veckan typ på tisdan tror jag det var ;) Nu ska jag plugga lite inför provet imorrn och då har vi skolfoto oxå, Ses!

MORNING

Har firat syrran nu på morgonen med presenter, nu drar jag iväg mot skolan, skriver sen! :)

Måndag

Hejsan. Gissa vad? Idag blev jag utskriven från SCÄ! jippi! Känns faktiskt väldigt skönt att jag inte har något rum där längre, men jag kommer fotrfarande ha kontakt med mobila teamet så de kommer typ göra hembesök ibland å så. Imorrn ska jag till skolan, plus äta lunch där med. Sen på eftermiddan kommer mobila hit och så fyller min lillasyster oxå år. Nu ska jag plugga lite mer, ha en bra kväll.
Kram å godnatt!

Godmorgon!

Hej, idag ska jag in till SCÄ, kanske min sista gång där på ett tag. Det beror på min vikt men förhoppningsvis blir jag utskrivin idag så då ska jag packa väskan och åka hem. Men jag är väldigt orolig att min vikt ionte kommer ha ökat och det blev inte bättre för jag kräktes inatt av matförgiftning. Men hoppas Y förstår att det kan bero på att jag varit sjuk. Vi ska väl åka runt 20 i tio så ska fixa mig klart snart, hoppas ni får en bra måndag trots det värdelösa vädret och håll gärna tummarna för att jag blir utskriven idag!

Kram.

Godnatt.

Hejsan, nu är jag hemma igen efter en underbar dag poå grönan. Har varit jättebra väder och har hunnit åkt en massa skoj. Åt en jättegod thairätt till middag oxå. Ska snart bädda ner mig i sängen igen så bloggar mer om grönan imorrn, hoppas ni har haft en bra lördag, vad har ni gjotr ida? :) Kram!

Grönan!:-D

Hejsan, hoppas ni har en bra lördagseftermiddag,:-) själv är jag på grönan, sjukt kul! Står i kön till insane just nu, hörs senare kram.

Siktar mot stjärnorna.

Snart ska jag sova men först ska jag spela lite wordfude, är beroende. Om ni som läser har det släng gärna in en komentar vad ni heter så kan vi mötas, kommer inte bli sån bra uppdate imorrn för då ska jag njuta av en dag på grönan men ska försöka med nåt mobilinlögg, vi hörs imorrn.
Kram!

Friday night.

Hejsan. Sitter hemma och väntar på att middan ska bli klar, är jättehunrig och de har typ inte börjat än :( Idag åkte vi till SCÄ åt lunch å så och sen gick vi en mysig promenad i höstsolen. Efter det hade jag samtal med mobila teamet och en läkare, troligen kommer jag bli utskriven på måndag, hoppas! På eftermiddan har jag varit och handlat lite och imorrn händer en kul grej, JAG SKA TILL GRÖNAN! kommer bli awesome. Vad ska ni hitta på ikväll?

Kram!



Morning.

Godmorgon! Idag är det fredag, helg. Ska in till SCÄ en liten stund idag innan helgen men blir iaf middag hemma. Nu ska jag klä på mig och så men att välja kläder tar inte så lång tid eftersom det enda man i princip får ha på sig på SCÄ är mjukisar, har blivit tillsagd några gånger när jag haft annat på mig. Men vi hörs, kraam!

Dagen innan fredag.

Jag kommer ihåg hur jag alltid längtade efter fredagar. Det skulle vara helg, man slapp skolan. Man kom hem, va med en kompis, åt chips. Jag saknar det som fan. Imorrn är det fredag, jag önskar att den blir som en vanlig fredag, så som de va förrut, hoppas!

15 september.

Hejsan, har varit halvdag i skolan idag och åt lunch där. Var kyckling potatis och nån grymt god sås. Sen gick ja hem och har chillat i en timme nu, ska plugga lite och sen vid 16 ska jag troligen klippa mig, kommer nog köra på säkra kort och bara toppa. Hoppas ni har en bra dag!

Hemma!

Hejhej nu sitter jag hemma med ipaden i knät och funderar på morgondagen. Blir halvdag i skolan imorrn men ska faktiskt äta lunch där. Idag så hade jag möte på SCÄ med skolan, de gick väl sådär kan man säga. Men om allt flyter på som de ska kommer jag bli utskriven på måndag. Idag tog ja prover oxå.. fick gå till labbet igen, sköerskorna på SCÄ lyckas inte sticka mig. Nu ska jag plugga lite innan jag sover. Godnatt!

Hej!

Skolfotot blev inställt, ich jag som typ fixat mig i ååår! Men jaja blir nästa måndag istället. Just nu är jag på SCÄ, jag och pappa ska ut på promenad innan mellis så ska gå nu, vi hörs. :)

Skolfotografering.

Hejsan har ni vaknat denna morgon? Idag ska jag in till SCÄ för vikt och sånt, men först ska jag på skolfoto i skolan. Kommer bli ganska kul faktiskt, har alltid gillat skolfotot. Hoppas jag blir bra på bilden eftersmo hela skolan får katalogen sen. Ha en bra dag, kram!

Dålig update jag vet

Hejsan, uppdateringen har varit i botten de senaste dagarna, förlåt. Jag hoppas jag hittar motivationen att blogga igen men de blir mycket roligare om ni kommenterar. Så nu alla som läser det här, skriv vad ni vill läsa om, kram!

skolan

haha, just nu sitter jag i skolan här på SCÄ, hoppas inte Meta(läraren) ser att jag bloggar, uptadetar senare för snart e de lunch, hoppas det blir något mumsigt!

SCÄ

Hit ska jag idag, kanske mobilbloggar därifrån, vi hörs när jag kommer hem annars. Kram.

Dagens mål i magen

Godkväll. Idag hade jag alltså mellishöjning. Det gick bra, blev en extra macka på eftermiddagen. Imorrn är det SCÄ som gäller igen, ska dit innan mellis så åker väl runt 9, för se om jag hinner uppdatera innan. Men nu behöver jag insperation från er, vad vill ni läsa mer om? Vad vill ni att jag ska skriva om? Hoppas ni har en bra kväll iallafall, och höll tummarna för att sverige krossar San marino ikväll!

Kram.

Skoldagen.

Hejsan, idag har jag varit i skolan från typ 9-halv tre, ungefär hela dagen alltså. Åt lunch och så helt själv, eller ja med mina kompisar och det gick super, va fisk potatis och sås. Nu kom jag hem för ett tag sen och ska kasnke följa med pappa och handla. Vi hörs sen.

Heema.

Hej, sitter hemma nu. Idag var det både vikt puls och blodtryck. Ligger lite lågt i både pulsen och blodtrycket. Hade även läkarmöte och de har bestämt att jag ska lägga till ett mellis, hoppas det funkar för mig. Är lite nervös faktiskt, så imorrn gäller det. Imorrn ska jag också till skolan på halvdag. Bloggar kasnke senare ikväll, ska se min kompis som är med på idol oxå, klockan 8!

Kram!


Sjukgymnastik

Just nu har jag sjukgymnastik med I, helt ärligt de suger, man går runt i en ring på olika sätt och ska hitta golvet. Sen ska men stampa oxå, helt värdelöst enligt mig, kanske mobilbloggar mer sen.

scä

drar in mot SCÄ nu, tror inte uppdateringen blir så bra idag. Har vikt oxå, hörs.

Blåbärspaj!

Hej. Middagen gick bra, var gott med tacos i magen efter så lång tid. Till efterrätt så serverade vi våran blåbärspaj men jag åt ingen, kasnke tar imorrn får det blev typ halva kvar ;) men jag känner inte får att äta den eftersom jag måste äta mitt vanliga kvällsmål ändå, och det klarar jag inte av just nu, men imorrn kanske jag vågar utmana mig själv och smaka, hoppas det för den såg så grymt god ut. Nu ska jag väl läsa ut min bok som jag har blivit besatt av. Boken heter alltså De kallade mig Ise och även fast jag inte riktigt läst ut hela rekomenderar jag den starkt! Men vi hörs imorrn så godnatt, för min del blir det btw SCÄ imorrn, skiit!

Här kommer en bild på vår underbara blåbärspaj :)

Taco söndag.

Godkväll. NU ska jag springa ner och äta middag, tacos blir det. Var väldugt längesen, skriver sen hur de gick. I eftermiddags bakade jag och min syster blåbärspaj, bild kommer senare.
Ha en bra kväll, kraam!

Godmorgon/förmiddag.

Hejsan. Vaknade runt nio och åt frukost, äter faktiskt frukost själv nästan varje dag nu och de funkar! snart är det dags för mellanmål och sen ska jag väl kolla lite på fridrotten på tv. Längtar ut till livet igen så de är bara att kämpa nu. I eftermiddag kasnke jag ska baka, jag älskade verkligen å baka förrut så får se. 

Vad ska ni hitta på för roligt idag?

Sushi!

hejhej, gick på middagen hos våra kompisar i stan och vi beställde hem mat. Jag åt sushi! Vet ni hur mycket jag har saknat det eller? De va iaf sjukt gott, mumms! Vi ska väl vara kvar här ett tag till sen ta oss hem via sl, eller taxi får se. Hoppas ni har en bra lördagskväll, stora bamse kramar!



Vilken är eran favoriträtt?

6, nej jag menar 7 mål per dag.

Jag är så jävla sur, min läkare vill att jag ska äta ännu mer. De trycker redan i mig så mycket mat jag klara snart inte av mer, snälla för in i världen inte ett mål till!

Middag?

Hejhej bloggen, Igår på bibloteket lyckades jag hitta en bok. Det blev:De kallade mig Ise, tack så mycket blev nämligen tipsad om den boken här på bloggen:) Tjejen som får en ätstörning där spelade oxå fotboll som jag gjorde förrut, vet inte om jag sagt det. Just nu vet jag inte om jag vill komma tillbaka, känns som om vägen dit är oändligt lång. Men jag tar en dag i taget så får vi se senare. Ikväll ska vi kasnke på middag hos några, känns ganska jobbigt och helst vill jag stanna hemma, får se hur det blir. Kram så länge!

@ bibloteket.

Hej, just nu sitter jag på bibblan och ska se om jag kan hitta en av de där böckerna som jag blev tipsad om, hoppas jag lyckas. Bloggar mer när jag kommer hem, då får ni se hur de gick.

Kram!

förlåt!

Hej, förlåt för dagens usla uppdate men jag har inte haft tillgång till internet. Har varit på SCÄ hela dagen. Hade möte med läkaren och de vill lägga till ett mellis men jag känner verkligen inte för det nu, vi ska prata mer om det imorrn så då får vi se.. Imorrn ska jag till SCÄ men tror bara vi ska vara där till efter lunch, har musikterapui på morgonen å så. Vi hörs kanske senare ikväll för nu ska jag springa ner till robinson. 

Kram!

RSS 2.0